Beoordelingen Wim ter Braake Motoren B.V.

9,1
116 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Peter uit Tolkamer

03-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Bijzonder klantgericht, goede communicatie!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Uffelte

17-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ging eigenlijk voor polijstmiddel voor mijn vizier. Toch maar even een helm gepast....gewoon om te voelen hoe weer een nieuwe helm zit. Deskundig geholpen door..ik meen Ingrid... ondanks dat ik had aangegeven dat ik geen nieuwe helm zocht nam ze uitgebreid de tijd.

Paar dagen later de gepaste helm besteld.

Volgende keer kom ik zeker terug!

Gr. Robert


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Vorden

13-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: velg met enige vertraging geleverd na serieus oprecht excuus, en spontaan leuk presentje ontvangen.
goed en keurig afgehandeld.
met dank aan Ingrid. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Klaas Geert uit Blijham

09-10-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Werkplaats: Ze hebben probleem vakkundig getackeld en klantvriendelijk verholpen. Symphatieke mensen en erg behulpzaam. Tien plus als waardering!
Showroom: Ziet er goed en keurig uit, niet overdreven. Mooie bovenverdieping en alles overzichtelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Elburg

24-07-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima eerste ervaring met Ter Braake Motoren. Motor goed in orde, pakken en helmen nieuw en beschikbaar, fijne service. Mooie rit kunnen maken op een gehuurde Kawasaki.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Sean uit Kampen

07-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Feel as though i have somebody looking after me and my motor keeping me safe on the road
Thanks


Ja, ik beveel dit aan

Mathieu uit Westervoort

30-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wim ter braake is een erg fijn bedrijf. Al 2 keer een motor mogen kopen.
Woon zelf wat verder weg, maar voor onderhoud halen ze gewoon netjes mijn motor thuis op.
Een goede werkplaats waar ik graag mijn motor naar toe breng.
Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

l.j. uit bosch en duin

18-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In het najaar een Saab cabrio gekocht,helaas kregen we het navigatie systeem niet aan de gang.Toen ik voorstelde om een europese te kopen werd er direct aangeboden om de helft mee te betalen,kleine onvolkomenheden werden ook direct prima op gelost.Wim ter Braake is een voorbeeld in de wereld van vervoer waar menigeen jaloers op mag zijn.GROTE KLASSE!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zaandam

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendijke mensen en zeer goede service, hier kan je terecht voor al je motor gerelateerde zaken


Ja, ik beveel dit aan