Beoordelingen Wisselink Caravans Lichtenvoorde B.V.

8,4
260 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 260 beoordelingen

Anoniem

12-08-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Etten-Leur

22-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wat een fantastisch bedrijf !!!!
Camper gekocht bij Wisselink een prachtige maar wat oudere camper.
Niet voordelig maar snap ook waarom.
Je wordt behandeld of je een nieuwe koopt
Helemaal nagekeken door Roy Hallink,
Een perfecte uitleg gehad.
En tussen neus en lippen door vertelde Jelle ( de verkoper )we hebben er nieuwe banden op gezet rondom omdat de bestaande banden te lang niet gebruikt waren en verouderd waren.
Geweldig!!!!!!! En ook nog een mand gekregen met wijn,kaas en andere lekkere hapjes een dikke 10 wat ons betreft.


Ja, ik beveel dit aan

Richard en Anja uit Wijchen

22-07-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: We zijn op een prettige manier begeleid bij het aankopen van een caravan. Er is zeer snel geschakeld om dit nog binnen 2 weken voor elkaar te krijgen. Dank hiervoor. Jammer dat de schoonmaak binnen niet helemaal goed was gelukt? Stof en tandenborstel deels aangetroffen....


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit groenlo

18-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Ik heb dit bedrijf ervaren als zeer klant vriendelijk
goede service . en goede uitleg van alles !


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Lathum

08-07-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Het bedrijf kwam op ons over als gezellig en gemoedelijk


Ja, ik beveel dit aan

L uit Boekel

05-07-2019
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Over het algemeen goed, alleen jammer dat er geen ruimte was voor onderhandeling.

Zelfs niet bij de extra opties die we er bij gekocht hebben.

Oploop remstang was niet geborgd. Zeer kwalijk zeker om dat deze ook met bovag garantie is afgeleverd.


Erik uit Marienberg

29-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Goed top geregeld en eerlijk. Jelle is een top verkoper en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Lichtenvoorde

28-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer prettige mensen om zaken mee te doen. Altijd hulpvaardig en kennis van zaken


Ja, ik beveel dit aan

John uit Houten

24-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Snelle reactie op aanvraag. Men neemt telefonisch contact op waardoor er direct persoonlijk contact is. Dit is efficiƫnt maar vooral ook klantgericht en vriendelijk. Onze zoektocht was een caravan. Deze voldeed geheel aan wat verteld was. Met een kop koffie en alle tijd kan alles worden doorgesproken. Bij aflevering exact hetzelfde...alle tijd voor uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Hengelo

24-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Ontvingen goede begeleiding en advies bij de aankoop van onze Eriba Touring Troll550.
Bij aflevering bleek nabestelde luifel nog niet beschikbaar, hebben volste vertrouwen dat deze volgens afspraak wordt geleverd en gemonteerd.


Ja, ik beveel dit aan