Beoordelingen Wisselink Caravans Lichtenvoorde B.V.

8,4
235 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 235 beoordelingen

Christa uit Nijverdal

31-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: We zijn erg fijn en deskundig geholpen met de aanschaf van onze Hobby caravan


Ja, ik beveel dit aan

Jan

31-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Benadering zeer sympathiek. Goede informatie, niet opdringerig. Behulpzaam bij het bedenken en uitvoeren van oplossingen. Zeer klantvriendelijk ingesteld.


Ja, ik beveel dit aan

martin uit Deventer

12-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: De verkoop afdeling heeft het goed gedaan zeer klantvriendelijk en luisteren goed wat de koper te melden heeft , de afhandeling liet niets te wensen over.
Wat de technische afhandeling betreft ben ik minder tevreden er zijn enkele punten niet uitgevoerd of op de dag van aflevering als nog opgelost. De monteurs waren wel klantvriendelijk en behulpzaam maar ik vind dat al in orde had moeten zijn .


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Zeddam

09-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

G.P uit Reeuwijk

02-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Tip: attendeer koper op disselslot o.i.d. , wij hadden er wel 1, maar die paste niet. Wilde onze caravan eerst "vullen" voordat hij naar de stalling ging. Door weekend en kerstdagen heeft deze dus 4 dagen zonder slot gestaan. Uiteraard ook eigen fout, maar even de tip was wel fijn geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Grootebroek

21-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prima service. Alleen afleverschoonmaak kan beter. Watertank was erg vuil en kastjes niet schoon


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Loenen a/d Vecht

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Bij Wisselink zijn wij heel goed geholpen met objectieve advisering m.b.t. onze plannen. Vriendelijke en gastvrije ontvangst, goede communicatie achteraf en correcte uitvoering van al onze wensen. Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Gegaan op basis van goede ervaring uit het verleden. Geen opdringerige verkoper. Neem alle tijd, als je iets wilt weten krijg je geduldig uitleg. En begeleiding bij de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Son en Breugel

10-12-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Met vriendelijk personeel gesproken. Ruim de tijd gekregen voor uitleg en vragen stellen. Nette sowroom en werkplaats.
Opmerking: De getoonde afbeeldingen van de camper op internet waren van geruime tijd (mogelijk jaren) geleden. Dit heeft mij niet in verwarring gebracht.


Ja, ik beveel dit aan

A.G.J. uit Haaksbergen

03-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: netjes klantvriendelijk geen poespas net bedrijf
Jonge verkopers/ adviseurs


Ja, ik beveel dit aan