Beoordelingen Wisselink Caravans Lichtenvoorde B.V.

8,3
206 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 206 beoordelingen

Erik uit Maasmechelen (België)

17-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Zeer vriendelijk, correct en gedienstig. Wij kochten onze caravan in oktober 2017 en hadden onmiddellijk een goed gevoel bij Wisselink. Dit werd afgelopen week bevestigd door het professioneel afhandelen van eeen garantiegeval.


Ja, ik beveel dit aan

Terence uit Tilburg

01-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij hebben afgelopen jaar een nieuwe Hobby Caravan gekocht bij Wisselink. We zijn zeer tevreden over het voortraject, meedenken in oplossingen en een goede prijskwaliteit verhouding. Nu een paar kleine dingen waar Wisselink zelf niets aan kan doen maar die men wel klantgericht en meedenkend oplost voor ons.
Het team denkt vooral in oplossingen en wat voor ons ons gemak is wat uiteraard voor een vakantie item zoals een caravan cruciaal is. Gewoonweg een eerlijk en betrouwbaar bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Roelant uit Zoetermeer

14-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer goed geholpen door Niek en bij aflevering van onze Eriba door zijn collega’s. Allen zeer betrokken en oprecht. Een nononsense mentaliteit en eerlijke mensen maken Wisselink tot een gedegen bedrijf waar je graag komt en blij met je aankoop weer vertrekt om dan te weten dat ze voor je klaarstaan mocht er iets zijn. Dit kom ik niet vaak tegen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vlissingen

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Tijdens ons verblijf in Portugal zag ik op de website van dit bedrijf een mooie buscamper. Omdat dit bedrijf een betrouwbare uitstraling heeft heb ik de camper ongezien gekocht en aanbetaald. Ik heb de camper nu vier maanden is hij is wat ik van mocht verwachten. Prima deskundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marc

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Bedankt voor jullie eerlijke advies.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Megchelen

09-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prima geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Venlo

22-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Caravan gekocht. Zeer klantvriendelijk en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Woerden

21-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer goed. Duidelijk uitleg. Goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Oirlo

26-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Mijn ervaring mmet uw bedrijf was prima. Alles is correct en vakkundig afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan