Beoordelingen WK Eerbeek

9,0
7 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 7 van 7 beoordelingen

Huub uit Doetinchem

13-11-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zocht onderdelen voor mijn toch al op leeftijd zijnde aanhangwagen. Gingen daar bij WK Eerbeek echt niet over één nacht ijs en deden er alles aan om de juiste verlichting voor mijn oudje te vinden. Dikke pluim, dus !!


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Klundert

26-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel en deskundig geholpen. Heel tevreden. Zeker aan te raden. Ik kom er zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Utrecht

06-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Omdat mijn paardentrailer meer dan toe was aan onderhoud en ook een wasbeurt niet zou misstaan, kwam ik dankzij een stalgenoot, die er al vele jaren tot volle tevredenheid kwam bij WK Eerbeek terecht. Toen ik mijn trailer bracht begreep ik, als ze wat onvoorziens tegen zouden komen, ze contact met mij op zouden nemen. Zo geschiedde, helaas (tip van de vakman) bleken de banden verdroogt en aan vervanging toe te zijn. Mijn Blomert trailer ging bij hen ook door de wasstraat. Kan er nu dus weer even tegen. Weet wel dat ik nu ga voor regelmatig onderhoud, wel zo veilig. En zal dat zeer zeker bij WK Eerbeek laten uitvoeren. Is heel goed bevallen!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Eerbeek

17-04-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Beekbergen

10-07-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een paar weken geleden ben ik met de lekke band van mijn trailer naar de kwik fit gegaan. Ze waren daar van mening dat hij niet geplakt kon worden en er moest een nieuwe band op. Ze hadden natuurlijk alleen veel te dure banden dus ik ben toch maar even doorgereden naar WK- Eerbeek.
Daar waren ze verbaasd dat de ze de band niet konden plakken en dus hebben ze de band toch proberen te plakken. Jammer genoeg was een paar dagen later de band toch weer leeg. WK was echter nog steeds van mening dat de band goed was. Ze hebben hem eraf gehaald en nog een keer helemaal schoon gemaakt maar ook dit hielp niet. Ik was er inmiddels al van overtuigd dat er toch een nieuwe band op moest maar WK ging nog even door. Het bleek dat er een klein deukje in de velg zat en dat was de oorzaak van het langzaam leeg lopen. Dus met een nieuwe velg waren we klaar!
Een heel stuk goedkoper als een nieuwe band! Dat WK doorging ondanks mijn twijfels vind ik een dikke pluim waard!


Ja, ik beveel dit aan

Theo en Mariëlle uit Haarlem

31-08-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte aanhangwagen


Ervaring: Via internet kwamen we bij WK Eerbeek terecht, omdat we beginnend ondernemer zijn, zochten we een 2e hands plateauwagen. Omdat we er daar achter kwamen, dat het verschil tussen jong gebruikt en nieuw erg klein is, besloten we daar om toch een nieuwe Humbaur plateauwagen te kopen. We zijn erg tevreden over de manier waarop we bij WK Eerbeek zijn ingelicht en zijn dan ook van plan de BOVAG onderhoudsbeurten, wanneer dat aan de orde is, door hen uit te laten voeren.


Ja, ik beveel dit aan

Jonna uit Oudenbosch

29-11-2010
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Omdat ik op zoek was naar een nieuwe of jong gebruikte paardentrailer en geen verstand van zaken heb, zocht ik via internet naar een BOVAG erkend bedrijf, in de hoop daar de juiste persoon / personeen met verstand van zaken te vinden. Zo kwam okotber 2010 na een telefonische afspraak bij 'WK Eerbeek' terecht. Geen slecht keus bleek mij al vlug, want de kreten, die ze op hun site bezigen van: 'Ongedwongen sfeer en betrokkenheid' werden meer dan waar gemaakt, want onder het genot van een kop koffie en tijdens een rondleiding langs de tentoongestelde trailers kreeg ik van Wim Wensink een spoedcursus over de ins en outs van een paardentrailer. Ik had al snel door dat het daar wel goed zat, een en ander gaf mij zo 'n vertrouwd gevoel, dat ik diezelfde middag overging tot de aanschaf van een 1,5 paards Humbaur Parade. Een trailer waar ik jaren plezier van hoop te hebben. Wim en Marian Wensink van 'WK Eerbeek' drukten me bij het afhalen ervan uitdrukkelijk op het hart: 'Wanneer er iets is, zeg het ons, anders vertel het anderen..', dus bij deze ..... 'WK Eerbeek' vind ik een fijn bedrijf, een echte aanrader! Groet, Jonna


Ja, ik beveel dit aan