Beoordelingen Vakgarage WUCO Auto's B.V.

8,8
984 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 984 beoordelingen

Anoniem

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig! Erg vriendelijk, goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Oldenzaal

07-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top! Wij zijn erg blij met onze "nieuwe" auto. Noem een merk en type en bij Wuco komt het voor elkaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Denekamp

07-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met medewerkers die daadwerkelijk met je meedenken en zich inzetten om de klant met een grote glimlach te laten vertrekken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Wuco Auto's. We hebben een auto ingeruild en er een mooie jonge 2e hands voor terug gekocht. Zeer tevreden over de advisering, uitleg, aflevering en de staat van de auto. Perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Daniƫlle uit Ootmarsum

03-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

arie uit oldenzaal

01-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: helemaal prima,al meer dan 20jaar een hele goede service en er wordt meegedacht ,wat ik heel fijn vind.
In een woord,geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Lek uit Oldenzaal

28-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe aanwinst opgehaald bij Wuco, ben er heel blij mee. Fijne garage en top service!


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Enschede

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, zoals een garage zou moeten zijn. Vriendelijk, vakbekwaam, passende prijs/ kwaliteit verhouding. Een bedrijf waar je vertrouwen in mag hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Groningen

25-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en eerlijk, denkt mee met ons en maakt een heel betrouwbare indruk.


Ja, ik beveel dit aan