Beoordelingen Schakel Krimpen

8,6
1875 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1875 beoordelingen

Pieter uit COTHEN

06-08-2018
9,7

Ervaring: Prima! Ging voor een nieuwe Kuga. Duidelijk gesprek, concreet en het gevoel dat ik (en mijn belang) serieus worden genoemen. Waren zo klaar. Rij nu in een prachtige Kuga. Auto komt ook hier in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Harmel

11-06-2018
4,5

Ervaring: Vrijdag liet de auto me in de steek. Gebeld en de diagnose was: accu leeg. Maar ik had geen recht op assistentie want de auto had volgens de computer in april moeten komen voor een beurt.

Lang verhaal kort: de ANWB kwam na anderhalf uur. Nieuwe accu van gekocht. Nu op zoek naar een garage voor een beurt. Een garage met enige begrip en coulance.


Rudolf uit Krimpen aan den IJssel

07-06-2018
9,0

Ervaring: Ik heb die ervaring met Ad dus niet, communicatie probleem! Ik ga er van uit dat bij een beurt groot of klein APK incl. gratis + ruitenwisser zoals vermeld is. Mocht dit niet het geval zijn hoor ik dit graag. Mischien een hint ik zie op de site alleen de boven laag van personeel let wel verkopen is een, maar de tweede wordt zeer zeker uit door de competentie vanuit het onderhoud personeel van de garage besteld dus ook van deze vaklieden een foto zou niet misstaan!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Gouda

11-03-2018
10

Ervaring: Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Delft

09-03-2018
1,0

Ervaring: Slecht! Eerst 1250 geven voor de inruil auto, helaas kwamen we er toen nog niet uit. Vervolgens daalt de auto die we wilden kopen in prijs en geven ze ineens maar 700 terug. Slechte zaak vink en Evag.


Simon uit Ijsselstein

12-02-2018
10

Ervaring: Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Apeldoorn

09-02-2018
7,7

Ervaring: Een jaar geleden bij deze Ford garage een Ford Mondeo gekocht. Prima geholpen en goede service nadat we de auto 1 dag hadden de riem er af liep. Maar....nu 12 maanden later moest deze auto voor apk keuring en wat blijkt de achterste remblokken en remschijven volledig versleten mocht er geen km. meer mee rijden en kwam ook niet door de keuring. Dit na een goeie 12000 km terwijl je mag verwachten dat een auto wordt afgeleverd met remschijven en remblokken waar je nog wel meer mee kunt rijden dan maar 12000 km. Hier telefonisch contact met de garage over opgenomen ze zouden terug bellen maar dat gebeurde niet. Opnieuw gebeld en als antwoord gekregen dat ze hier niets aan doen. Erg teleurstellend .....had er meer van verwacht.


Ja, ik beveel dit aan

Han

06-02-2018
8,7

Ervaring: We hebben een jonge Ford Focus gekocht bij dit bedrijf. Onze vorige auto was al een enige tijd in onderhoud bij Ford Utrecht, en de snelle en vriendelijke service heeft ons doen besluiten onze huidige auto daar aan te schaffen.

De verkoper had alle aandacht voor onze wensen en de auto is naar volle tevredenheid afgeleverd.
Onlangs (net na het verstrijken van de garantietermijn) deed zich een probleem voor met de auto waardoor deze niet meer kon rijden. De auto is door Ford Assistance (lees: ANWB) naar een andere dealer gebracht. Toen ik dit voorlegde aan Ford Utrecht heeft deze besloten om de kosten volledig te vergoeden. Een pluim voor dit bedrijf en voor de verkoper met wie ik steeds contact had over de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Woerdense Verlaat

29-11-2017
10

Ervaring: Al jaren Klant Bij Ford in Woerden.Altijd zeer vriendelijk. Snel en vakkundige service Arjan Vos en Team ga zo dooor! !


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Schiedam

29-11-2017
2,0

Ervaring: De slechtste receptie die ik in 40 jaar heb gezien.
Het kan ze allemaal echt geen zak schelen. Ze zeggen maar wat. De garage zal hopelijk zijn werk wel deskundig doen. Ik was er voor het eerst maar ga niet meer terug.
De mogelijkheid van excuses kennen ze blijkbaar niet.