Beoordelingen Schakel Krimpen

8,6
1899 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1899 beoordelingen

J. uit Schoonhoven

20-04-2019
8,7

Ervaring: Voor aankoop en onderhoud een betrouwbaar bedrijf. Hebben een naam hoog te houden in de regio. Dit lukt vrijwel altijd!
Een kleine misser is meer dan prima opgelost door de heer T. Roos.


Ja, ik beveel dit aan

Nineke uit Woerden

17-02-2019
10

Ervaring: Aanschaf van een gebruikte Ford Focus. Alles was weer top geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Driebruggen

22-01-2019
4,0

Ervaring: Ruim een jaar geleden kocht ik hier een nieuwe auto.
Sindsdien is het alleen maar wachten, nog meer bellen, nog een keer mailen, nog meer wachten.
Slechte afhandeling van lopende zaken.


Piet uit Nieuwegein

19-01-2019
9,0

Ervaring: Top



Top



Ja, ik beveel dit aan

Mireille uit Utrecht

23-12-2018
9,3

Ervaring: Persoonlijke aandacht, meeleven en eerlijkheid. Wat ze zeggen op hun website dragen ze uit. Hele fijne garage en personeel.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Wijk bij duurstede

18-12-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Peter uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

03-12-2018
n.v.t.

Ervaring: Door tussenkomst van Peter de Goede is het probleem wat ontstaan was bij de aankoopkeuring naar behoren opgelost.
Hiervoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Rijk uit Woerden

23-11-2018
10

Ervaring: Wij rijden al vele jaren met een Ford. Onderhoud en APK worden altijd tot volle tevredenheid door de garage uitgevoerd. Bij onvoorziene werkzaamheden en kosten worden wij vooraf geïnformeerd. Prima service en deskundige uitleg door de heer Arjen Vos. Hij luistert goed naar de klant en heeft veel aandacht voor de persoolijke benadering van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Rowdy uit IJsselstein

21-11-2018
10

Ervaring: Alweer zeer goed geholpen.
Zeer vriendelijk personeel die je altijd service gericht zijn.
TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

14-11-2018
1,0

Ervaring: Voor de eerste keer hier geweest, tevens de laatste keer.
Aankoopkeuring laten uitvoeren van een tweedehands Ford Streetka cabriolet.
Nadat de keuring was uitgevoerd en ik de sleutel terug kreeg en naar de auto liep, zag ik dat er een scheur in de achterruit zat.
Ik ben gelijk naar binnen gegaan om dit te melden. De monteur wist van niks en de collega's achter de balie ook niet. Als advies kreeg ik om het via mijn verzekering te verhalen. Te bizar voor woorden.
Nog een mail gestuurd, maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Ze doen net of ze achterlijk zijn. Eens maar nooit meer.