Beoordelingen Schakel Krimpen

8,6
1872 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1872 beoordelingen

Cees uit Gouda

11-03-2018
10

Ervaring: Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Delft

09-03-2018
1,0

Ervaring: Slecht! Eerst 1250 geven voor de inruil auto, helaas kwamen we er toen nog niet uit. Vervolgens daalt de auto die we wilden kopen in prijs en geven ze ineens maar 700 terug. Slechte zaak vink en Evag.


Simon uit Ijsselstein

12-02-2018
10

Ervaring: Ik heb net een nieuw fiesta gekocht , Wat een top service , vriendelijk verkopers . geweldig service ,
Bedankt aan de team van Ford en een speciaal bedankt aan Koen Blansjaaar


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Apeldoorn

09-02-2018
7,7

Ervaring: Een jaar geleden bij deze Ford garage een Ford Mondeo gekocht. Prima geholpen en goede service nadat we de auto 1 dag hadden de riem er af liep. Maar....nu 12 maanden later moest deze auto voor apk keuring en wat blijkt de achterste remblokken en remschijven volledig versleten mocht er geen km. meer mee rijden en kwam ook niet door de keuring. Dit na een goeie 12000 km terwijl je mag verwachten dat een auto wordt afgeleverd met remschijven en remblokken waar je nog wel meer mee kunt rijden dan maar 12000 km. Hier telefonisch contact met de garage over opgenomen ze zouden terug bellen maar dat gebeurde niet. Opnieuw gebeld en als antwoord gekregen dat ze hier niets aan doen. Erg teleurstellend .....had er meer van verwacht.


Ja, ik beveel dit aan

Han

06-02-2018
8,7

Ervaring: We hebben een jonge Ford Focus gekocht bij dit bedrijf. Onze vorige auto was al een enige tijd in onderhoud bij Ford Utrecht, en de snelle en vriendelijke service heeft ons doen besluiten onze huidige auto daar aan te schaffen.

De verkoper had alle aandacht voor onze wensen en de auto is naar volle tevredenheid afgeleverd.
Onlangs (net na het verstrijken van de garantietermijn) deed zich een probleem voor met de auto waardoor deze niet meer kon rijden. De auto is door Ford Assistance (lees: ANWB) naar een andere dealer gebracht. Toen ik dit voorlegde aan Ford Utrecht heeft deze besloten om de kosten volledig te vergoeden. Een pluim voor dit bedrijf en voor de verkoper met wie ik steeds contact had over de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Woerdense Verlaat

29-11-2017
10

Ervaring: Al jaren Klant Bij Ford in Woerden.Altijd zeer vriendelijk. Snel en vakkundige service Arjan Vos en Team ga zo dooor! !


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Schiedam

29-11-2017
2,0

Ervaring: De slechtste receptie die ik in 40 jaar heb gezien.
Het kan ze allemaal echt geen zak schelen. Ze zeggen maar wat. De garage zal hopelijk zijn werk wel deskundig doen. Ik was er voor het eerst maar ga niet meer terug.
De mogelijkheid van excuses kennen ze blijkbaar niet.


Bram uit Huissen

28-11-2017
9,3

Ervaring: Ik heb in september mijn Ford S-Max daar gekocht. We waren snel over de prijs eens. Bij thuiskomst bleek mijn achterportier niet meer open te gaan ivm kinderslot wat verkeerd zat. Kon ik bij de forddealer bij mij in Arnhem op laten lossen. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Delft

22-11-2017
8,7

Ervaring: Ruim voldoende. Service with a smile. Denkt mee met de klant. Schijnt deze dagen schaars te zijn. En niet bij alle Ford garages heeft men gehoord van klantvriendelijkheid. Hier wordt ook nog wel vervoer voor je geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Woerden

27-10-2017
10

Ervaring: Top geholpen, duidelijk en komen altijd hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan