Beoordelingen Schakel Krimpen

8,6
1893 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1893 beoordelingen

Peter uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

03-12-2018
n.v.t.

Ervaring: Door tussenkomst van Peter de Goede is het probleem wat ontstaan was bij de aankoopkeuring naar behoren opgelost.
Hiervoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Rijk uit Woerden

23-11-2018
10

Ervaring: Wij rijden al vele jaren met een Ford. Onderhoud en APK worden altijd tot volle tevredenheid door de garage uitgevoerd. Bij onvoorziene werkzaamheden en kosten worden wij vooraf geïnformeerd. Prima service en deskundige uitleg door de heer Arjen Vos. Hij luistert goed naar de klant en heeft veel aandacht voor de persoolijke benadering van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Rowdy uit IJsselstein

21-11-2018
10

Ervaring: Alweer zeer goed geholpen.
Zeer vriendelijk personeel die je altijd service gericht zijn.
TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL

14-11-2018
1,0

Ervaring: Voor de eerste keer hier geweest, tevens de laatste keer.
Aankoopkeuring laten uitvoeren van een tweedehands Ford Streetka cabriolet.
Nadat de keuring was uitgevoerd en ik de sleutel terug kreeg en naar de auto liep, zag ik dat er een scheur in de achterruit zat.
Ik ben gelijk naar binnen gegaan om dit te melden. De monteur wist van niks en de collega's achter de balie ook niet. Als advies kreeg ik om het via mijn verzekering te verhalen. Te bizar voor woorden.
Nog een mail gestuurd, maar hier wordt gewoon niet op gereageerd. Ze doen net of ze achterlijk zijn. Eens maar nooit meer.


Anoniem uit Woerden

07-11-2018
10

Ervaring: Voor een mooie prijs een goede tweedehands Focus kunnen kopen. Goed geholpen door verkoper Hans! Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Rosmalen

25-10-2018
9,3

Ervaring: 1e beurt 'FORD' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vianen

24-10-2018
10

Ervaring: Deze deskundige medewerkers staan weer klaar.
Wederom goede service en netjes gebeld van te voren dat mijn taxi weer klaar is.
Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-10-2018
10

Ervaring: Super service, snel geholpen en niet duur


Ja, ik beveel dit aan

R uit Woerden

21-10-2018
6,7

Ervaring: Laatst voor onderhoud geweest. Is Arjen er niet meer? Heb hem voor mijn gevoel al heel lang niet meer gezien. Hoop dat hij er nog wel is, want je merkt meteen dat de servicegraad beduidend minder is. Service is voor mij toch een reden om te blijven komen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Woerden

05-10-2018
10

Ervaring: Goede ervaring, snel geholpen sms en ophalen was erg gezellig! Dikke 10


Ja, ik beveel dit aan