15871 t/m 15880 van 16082 beoordelingen

Herman uit Deventer

15-04-2015
8,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

N uit Delfz

15-04-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

15-04-2015
9,0
Ja, ik beveel dit aan

machiel uit lemmer

15-04-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Zeddam

15-04-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

B uit Winterswijk

15-04-2015
6,7

Ervaring: Goed.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Feaneker

15-04-2015
5,0

Ervaring: Ik had problemen met de accu; (veel te snel leeg).ANWB heeft de accu doorgemeten ,en adviseerde mij om dit ook bij een off. Mercedes dealer (Wensink) te laten doen, en daar ( indien nodig) de accu te laten vervangen.Op 06-03-2015 dit bij Wensink Leeuwarden laten doen.
.De monteur kwam ( na enig "doormeet-werk") tot de conclusie dat de accu vervangen moest worden.Ik gaf hier uiteraard toestemming voor, ondanks zijn opmerking dat het wel om een dure accu ging. Op factuurnr. 41362584 wordt berekend voor :
Accu 95AH VLI , incl. uit-, inbouwen , Hulpstoffen/Milieu incl. BTW
het bedrag van 299,00 euro , ACCOORD.

Voor het vervangen van een zekering ( binnenverlichting) en de
accu-doormeet werkzaamheden ( om tot de conclusie te komen dat de accu vervangen moest worden ) wordt een bedrag van
205,58 euro incl. BTW gevraagd !
Ik heb andere Wensink vestigingen gebeld , met de vraag , wat deze werkzaamheden moesten kosten.
Bij het plaatsen van een nieuwe accu werden geen kosten in rekening gebracht voor het doormeten/ en afkeuren van de oude accu; dat waren standaard werkzaamheden en waren verdisconteerd in de aanschafprijs en montage-kosten van een nieuwe accu.
Over het plaatsen van een nieuwe zekering ( op mijn voorstel , om daar als eerste op te focussen ( binnenverlichting), werd
smalend over gedaan: " wat kost nou een zekering mijnheer" ?
Uiteraard rekening houdend met de aanschaf van een nieuwe accu .
Ik heb over de "doormeet-kosten" gereclameerd bij Dhr. P. v. Zadel (Leeuwarden), hij zou mij hierover terugbellen, tot op heden
niet gedaan, i.p.v. kreeg ik vandaag (weer) een rekening , waarop
weer 205,58 euro voor deze werkzaamheden in rekening wordt
gebracht.
Ik ben uiteraard bereid om de 299,00 euro direct over te maken,
en het daarbij te laten .

Ik hoop dat mijn geschonden vertrouwen in Wensink LW weer hersteld kan worden.

Hoogachtend,
H.L. van der Wolde


André uit Nieuwe Pekela

15-04-2015
8,3

Ervaring: Prima ontvangst. Denken in oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

c uit harderwijk

15-04-2015
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Varsseveld

15-04-2015
8,0
Ja, ik beveel dit aan