Beoordelingen Wensink Emmen Mercedes-Benz

8,6
16689 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
15871 t/m 15880 van 16689 beoordelingen

Anoniem

10-06-2015
7,7

Ervaring: Wat onoverzichtelijke indruk met twee merken. Personeel is erg hulpvaardig en vriendelijk. Niet iedereen wil dat de auto automatisch door de wasstraat gaat (misschien eerst vragen wat de klant wil).
Jammer dat bij Wensink een rammel in de auto niet onder fabrieksgarantie valt (ben anders gewend). Men heeft geprobeerd de klacht te verhelpen maar is nog aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Fre uit Noordhorn

10-06-2015
7,3

Ervaring: bedrijf is oke, mensen oke, het product Mercedes valt mij tegen


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Varsselder

10-06-2015
8,0

Ervaring: Klant vriendelijk
vast aanspreek persoon moeilijk bereikbaar


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zwolle

10-06-2015
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Beuningen

09-06-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Assen

09-06-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2015
7,7

Ervaring: Prettig geholpen, APK en onderhoudsbeurt konden zelfs een dag eerder plaatsvinden, toen mijn auto een lekke band had. Er is goed meegedacht en alles is naar behoren uitgevoerd en uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Swifterbant

09-06-2015
9,0

Ervaring: netjes en goed geholpen en duidelijk aangegeven wat er aan moest gebeuren tijdens het werk.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit dedemsvaart

09-06-2015
9,7

Ervaring: Zeer goede service en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Helmig uit Hasselt

09-06-2015
8,3

Ervaring: Je aanvraag word serieus genomen en samen zoek je naar een geschikt moment, wanneer ,, de beurt '' kan gebeuren. Goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan