Beoordelingen Yellow Center

9,1
221 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 221 beoordelingen

KE uit Apeldoorn

12-07-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het is mijn garage voor deskundige hulp en onderhoud van mijn (al oude) Suzuki Wagon uit 1998.


Ja, ik beveel dit aan

Keetie uit DRUTEN

07-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk service!


Ja, ik beveel dit aan

Glen uit Nijmegen

06-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: uiterst VOO romend en correct


Ja, ik beveel dit aan

Antonius uit Slijk- Ewijk

13-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf staan gelijk voor je klaar. bellen afspraak gemaakt en gelijk aan de auto na gekeken super gedaan niks aan de hand een geweldige service, en voor de klanten in de wacht ruimten een mooie automaat voor meer keuze,s aan drinken mensen van Yellow cars super bedankt .


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Uden

21-05-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: de afgelopen 6 zakelijke contacten die ik met mijn Renault Trafic buscamper met het Yellow Center Druten had, waarder ik gemiddeld op een dikke 9.
Dit keer werd de distributieriem vervangen. Prima werk geleverd, vlot en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Uden

14-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vlotte planning, professionele onderhoudsbeurten en apk-keringen, goede informatie over het verloop en afwikkeling van geconstateerde gebreken en attent inspelen op ontdekte tekortkomingen zoals distributieriem vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit SLIJK ewijk

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Suzuki Ignis in juli 2016 gekocht bij Yellow Cars een super auto nu nog .maar nu ook weer bij Yellowcars een Suzuki Grand Vitara gekocht netjes geholpen wat krijg je daar een service ik beveel mensen aan om daar eens een kijkje te gaan nemen je krijg waar voor je geld met veel rijplezier .Ik wil Tim jongen bedankt en ook Maikel bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Colinda uit Druten

05-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle en vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan