Beoordelingen Zuffenhaus

9,1
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Leo uit Soest

29-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correct en uiterst professioneel


Ja, ik beveel dit aan

John uit Maarssen

29-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele goede persoonlijke service


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Amsterdam

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het contact met Mark was erg prettig, ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ook het meedenken en meewerken aan het aanpassingen van de auto was erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Nijmegen

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2 weken met de Cayman S al 1000 km probleemloos gereden, geweldige auto. Zeer prettige ervaring met Mark, neemt alle tijd om alles uit te leggen, auto perfect afgeleverd, klasse! Een aanrader voor iedereen die een goede gebruikte Porsche zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Tilburg

06-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super, mark gastvrije kerel, mooie echte auto,s.
Zeer blij met aankoop.
En de sauzijsebroodjes waren heerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Elst

02-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg blij met de aankoop bij Zuffenhaus, het contact was zeer goed, kennis en deskundigheid over auto was hoog. Het heeft mij heel veel vertrouwen gegeven dat ik een goede auto heb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Joure

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bouidewijn uit Bilthoven

15-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Amstelveen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goeie ervaring met Zuffenhaus. Mooie collectie auto's en je merkt dat Mark ook echt een liefhebber is van Porsche. Contact zowel via email als persoonlijk was erg fijn. Ik kreeg Zuffenhaus weer als tip van een vriend van mij en ik kan Zuffenhaus nu ook ten zeerste aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Hellevoetsluis

31-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig zakendoen met Zuffenhaus en met verstand van zake. Ook het overeengekomen preventief onderhoud goed uitgevoerd. Zeker een aanrader voor een nette betrouwbare Porsche.


Ja, ik beveel dit aan