Beoordelingen Zuffenhaus

9,1
22 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

H uit Joure

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bouidewijn uit Bilthoven

15-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Amstelveen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goeie ervaring met Zuffenhaus. Mooie collectie auto's en je merkt dat Mark ook echt een liefhebber is van Porsche. Contact zowel via email als persoonlijk was erg fijn. Ik kreeg Zuffenhaus weer als tip van een vriend van mij en ik kan Zuffenhaus nu ook ten zeerste aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Hellevoetsluis

31-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig zakendoen met Zuffenhaus en met verstand van zake. Ook het overeengekomen preventief onderhoud goed uitgevoerd. Zeker een aanrader voor een nette betrouwbare Porsche.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Lelystad

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijk en deskundig. Naast een vakman is Mark ook echt een liefhebber


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Amsterdam

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De afhandeling van de verkoop van mijn auto ging keurig netjes en was heel snel geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Hoorn

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte Porsche 911 zoeken én kopen is geen eenvoudige opgave!Als er in de reguliere autohandel al genoeg beunhazen te vinden zijn, schrik dan niet als je op zoek gaat naar een Porsche....
Na de moed al bijna opgegeven te hebben na 2 bijna miskopen kwam ik bij Mark Zuidervaart terecht en ja,ze bestaan nog:eerlijke en oprechte mensen die dezelfde passie voor het Duitse topmerk hebben als diegenen die ernaar op zoek zijn!!!
Ik kan er een heel lang verhaal van maken beste mensen maar als je een gebruikte Porsche zoekt van onberispelijke kwaliteit met een eerlijk verhaal, complete historie en voor een echt nette prijs,dan is er maar 1 adres in NL en dat is Zuffenhaus in Hilversum.Mark weet waar hij het over heeft door zijn ervaring, is open en eerlijk en bovenal een fijn mens die je niet pusht maar je op je gemak alles wat je moet en wilt weten verteld.
De volgende wordt zeker bij of via Mark aangeschaft!!!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Aalsmeer

16-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zuffenhaus is een keurig bedrijf dat met passie voor het vak en het merk Porsche gerund wordt door Mark Zuidervaart. Ik heb een 991 cabrio s4 gekocht en ben uiterst tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Sint-Oedenrode

16-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben op een zeer prettige manier zaken gedaan met Mark. Zuffenhaus is deskundig, betrouwbaar en servicegericht. Wij wensen hem veel succes met zijn bedrijf en zijn passie voor mooie en exclusieve auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Huizen

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan