Beoordelingen Zuffenhaus

9,1
17 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Ralph uit Amsterdam

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De afhandeling van de verkoop van mijn auto ging keurig netjes en was heel snel geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Hoorn

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte Porsche 911 zoeken én kopen is geen eenvoudige opgave!Als er in de reguliere autohandel al genoeg beunhazen te vinden zijn, schrik dan niet als je op zoek gaat naar een Porsche....
Na de moed al bijna opgegeven te hebben na 2 bijna miskopen kwam ik bij Mark Zuidervaart terecht en ja,ze bestaan nog:eerlijke en oprechte mensen die dezelfde passie voor het Duitse topmerk hebben als diegenen die ernaar op zoek zijn!!!
Ik kan er een heel lang verhaal van maken beste mensen maar als je een gebruikte Porsche zoekt van onberispelijke kwaliteit met een eerlijk verhaal, complete historie en voor een echt nette prijs,dan is er maar 1 adres in NL en dat is Zuffenhaus in Hilversum.Mark weet waar hij het over heeft door zijn ervaring, is open en eerlijk en bovenal een fijn mens die je niet pusht maar je op je gemak alles wat je moet en wilt weten verteld.
De volgende wordt zeker bij of via Mark aangeschaft!!!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Aalsmeer

16-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zuffenhaus is een keurig bedrijf dat met passie voor het vak en het merk Porsche gerund wordt door Mark Zuidervaart. Ik heb een 991 cabrio s4 gekocht en ben uiterst tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Sint-Oedenrode

16-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben op een zeer prettige manier zaken gedaan met Mark. Zuffenhaus is deskundig, betrouwbaar en servicegericht. Wij wensen hem veel succes met zijn bedrijf en zijn passie voor mooie en exclusieve auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Huizen

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Marielise uit Wassenaar

03-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, vriendelijk en betrouwbaar.
Een man een man, een woord een woord!


Ja, ik beveel dit aan

Meinart uit Gouda

27-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als bijzonder prettig ervaren, vanaf de eerste bezichtiging tot en met de aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Wassenaar

26-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar en service gericht autobedrijf, excellenete ervaring bij twee aankopen


Ja, ik beveel dit aan

Marc

24-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opnieuw tot zeer grote tevredenheid een Porsche 911 bij Mark gekocht. Alles was ook deze keer tot in de puntjes verzorgd, door zijn goede contacten kon binnen zeer korte tijd een 111-punten check bij Porsche geregeld worden en werden ook alle andere afspraken keurig nagekomen. De communicatie was zoals gewend heel open en zeer prettig. Zuffenhaus wordt dan door ons zeker warm aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Quintin uit Bloemendaal

06-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je een Porsche wil kopen is dit het juiste adres. Voortreffelijke service en vakkundig advies van Mark.


Ja, ik beveel dit aan