Beoordelingen Zuidzijde Trailers

9,0
523 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 523 beoordelingen

Rik uit Voorthuizen

18-07-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle communicatie en super werk.
Kende ze totaal niet, was een uur rijden, maar de volgende keer ga ik weer


Ja, ik beveel dit aan

Marco

15-07-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Reeuwijk

15-07-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig bedrijf. Vriendelijk contact, eerlijkheid over reparatie/onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Alblasserdan

09-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel, behulpzaam en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Enspijk

08-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Zowel qua contact, service, kwaliteit, snelheid en, niet onbelangrijk, kosten. Een aanrader voor iedereen die zijn trailer/aanhanger wil laten repareren.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Rotterdam

05-07-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed advies en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Hardinxveld

05-07-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Aardige mensen, vlot geholpen, werkzaam heden aan mijn aanhanger zijn netjes volgens afspraak uitgevoerd en ook binnen de afgesproken tijd, zeer positief ‼️


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Bergambacht

04-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Super bedrijf klant vriendelijk goed geholpen maken altyd dus voor je leveren goede trailers blij mee


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Schoonhoven

28-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn paarden trailer gebracht voor onderhoud, nieuwe banden en gasveren, en keuring. Goede communicatie en alles prima gedaan! Echt heel tevreden, zo blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Getipt op stal (veerstalhoeve) en gene spijt van. Prachtige rit naar Goudriaan en dan rustige en deskundige service.


Ja, ik beveel dit aan